Årets konferens Uppdrag: Guds rike, 3-4 december

Det är med glädje och förväntan som vi i höst bjuder in till ännu en upplaga av Uppdrag: Guds rike. Konferensen, som hämtar sin inspiration från European Leadership Forum i Polen, är tänkt som en mötesplats för ledare och andra kristna som längtar efter att se Guds rike göra ett avtryck i sin egen samtid.

Utöver de gemensamma samlingarna kommer vi att erbjuda sex olika fördjupningsspår: Samhällspåverkan, Apologetik, Teologi, Kristna naturvetare, Förkunnare och Kristet företagande.

Claphaminstitutet ansvarar för nätverket för kristna naturvetare – notera dock att detta nätverk inom sig har två spår: ”Vad är en människa?” respektive ”Klimat och miljö – vad säger naturvetenskapen och Bibeln?”. Därutöver talar Claphams direktor Per Ewert på fredagskvällens gemensamma samling på temat ”Landet som glömde Gud”, utifrån sitt forskningsprojekt om hur Sverige formades till världens mest sekulariserade land.

Platsen för konferensen är Korskyrkan och Roseniuskyrkan i Stockholm. Priset fram till 14 november är 600 kr, vilket inkluderar all mat och fika utöver fredag lunch. Därefter höjs det till 650 kr. Sista anmälningsdag är 28 november. Kvällsmötena är öppna även för icke konferensdeltagare.

Varmt välkommen – närmare info och anmälan via konferenssajten.