Bokrelease om vägen till kristen tro

Ola Hössjer är professor i matematisk statistik vid Stockholms universitet, och även Fellow vid Claphaminstitutet. Nu släpps hans bok Becoming a Christian, utgiven på förlaget Wipf & Stock, med förord av J.P Moreland, världsledande försvarare av den kristna tron. Boken tar sin utgångspunkt i 1600-talsfilosofen och matematikern Blaise Pascal, för att sedan fördjupas i ett bredare resonemang om hur en modern akademiker och andra sanningssökare har en naturlig väg in i en väl förankrad kristen livssyn.

Becoming a Christian släpps i Sverige lördag den 12 maj kl 14.00 i Pingstkyrkan i Sollentuna. Det blir musik, servering och intervjusamtal mellan Ola Hössjer och Claphaminstitutets direktor Per Ewert.

Vi tror det här kan bli en högintressant bok som på ett trovärdigt sätt kan förmedla den kristna tron, inte minst här i den svenska och akademiska kontexten. Vi är därför mycket glada över att tillsammans med författaren kunna bjuda in till den här releasen. Den som vill föranmäla sig eller dela samlingen vidare kan med fördel använda evenemangsidan på Facebook.